toggle navigation

Werkwijze

De massages zijn vooral gericht op langdurige klachten en/of preventief het lichaam te onderhouden. Er worden verschillende massages gegeven die vaak te combineren zijn. Na de intake wordt er een behandelplan opgesteld. De eerste keer kan de massage daardoor langer duren.

Het doel is het lichaam te activeren, waardoor het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Het lichaam is vaak uit balans en door samen te zoeken naar een juiste behandeling kan het lichaam weer herstellen.

Er zit een groot verschil in acute klachten en chronische klachten. De behandeling van een acute klacht kan vaak snel herstellen. Bij chronische klachten speelt het probleem vaak al jaren. Hierdoor duurt het langer voordat het lichaam weer in balans is. Het lichaam neemt een disbalans aan en door de jaren heen, voelt het als normaal aan. Vaak een reden waarom mensen er zo lang mee door blijven lopen. Gaat wel weer over. Als de pijn en de stijfheid niet meer houdbaar is, maken mensen een afspraak. Mijn advies is, ga preventief 1x in de 4 weken voor een behandeling.

© Massage Praktijk Gewoon Gitte | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Gemaakt door Appelpit.nl